Back to business

Hej världen! Här är en bild på mitt köksfönster. Just because.
 
Åter igen finner jag mig på campusbiblioteket mellan föreläsning och styrelsemöte med tidningen. En perfekt plats för mig att finna harmoni och lugn. Omringad av studenter och ändå ensam med mina studier och böcker. Stormtrivs. Inte så mycket har hänt de senaste dagarna (säger jag men om jag faktiskt tänker på det så har jag haft två besök, Lina och Beatrice, samt skrivit på en uppsats plus jobb... Och så sitter jag hemma och gnäller över att jag inte har något liv </3). Jag har varit lite svajig i humör och så vidare och jag blev till och med lite förkyld där mitt i veckan. Så himla typiskt att det kom precis när jag vill börja löpa igen. Men igår, söndag, trotsade jag förkylningskänningar och sprang loss till Queen i mina kvarter. Välbehövligt!
 
Jag har inte så mycket att säga, ville mest bara checka in här och sprida lite ord. Har en lagom fullspäckad vecka, vilket är precis vad jag behöver just nu. Har varit så rastlös i några dagar så det är skönt att få upp pulsen lite grann med en hemtenta, lite vänner, jobb och sen en tur till Hallsta och Västerås vid Valborg. Alldeles utmärkt.
 
Gud, nu känner jag mig lite snurrig. Mitt eviga dilemma: när detta händer, är det för att jag behöver mer eller mindre kaffe? Hmm. Den eviga frågan.
 
Och en snabb inflik av kärlek som gör mitt hjärta varmt hittar ni här!
Dagbok | | Kommentera |
Upp