Super interesting, day 3

Hej världen! Ja ja, jag vet. En till utsiktsbild. Yeesh Clarie, get it together, sluta vara så nyförälskad i Stockholm. We get it. You like it. Good for you! 
 
Jag har börjat med en ny lunchgrej, 40 minuters promenader. Underbart koncept när solen skiner. Jag lär känna mina arbetsplatsgator mer (runt Mariatorget) och får lite motion och pepp och distans från mitt lilla kontor. Skärper fokusen och piggnar till mig. Dessutom får jag lyssna på Sigge Eklunds ljuva stämma i mina öron och ibland Bees. Finn något fel liksom?
 
Arbetsdagen har varit superb! Social, lite oproduktiv, men trevlig. Hade ett låååångt avdelningsmöte i morse och fick gå tidigare för att göra ett värdelöst besök på en vårdcentral för att kolla på min käke. Käken har nämligen knakat i, åh, hela min livstid, men på senare tid har jag börjat märka att den värker om jag pratar för mycket eller tuggar för mycket osv osv. Men vårdcentralen gav mig vinken och sa att en tandläkare kunde ge mig en remiss till en käkspecialist, tjoho tjohej. Blev lite sur så jag tog bussen hem och tog ett bad. Allt kan fixas av ett bad.
 
Haha, dessa första tre dagar som det aktiva bloggandet kom tillbaka under har verkligen varit sjuuuuukt intressanta eller hur? Jag menar: praktik, badkar och Seinfeld? Livin la vida loca Clarie, lugna ner dig! Nu är de faktiskt så att mina aktiva hetsdagar är, typ alltid, tors-sön, för då reser jag runt, träffar folk och spenderar förmögenheter på mat och kulturrelaterade grejer. Men någon sa på tumblr att den som har ett fullt pengakonto har ett kvitto på ett livt olevt. Tyckte det stämde alldeles utmärkt.
 
Nåväl. Imorgon kör jag på hela dagen till 16 och sen tuffar jag till Hallsta för att repa. Jag nämnde väl tidigare att jag är dum nog att, åter igen, ansluta mig till ett teaterprojekt tio mil från där jag bor? Om inte, så vet ni det nu. Tjoho, tjohej.
Dagbok | |
Upp