En glimt av c-uppsatsen

Hej världen! På denna bild ser ni en glimt av min och Sofies c-uppsats där vi studerar 10 olika titelsekvenser från TV-serier som är producerade av HBO. Varför? För att studera titelsekvenser som en individuell konstform förstås! Vad annars?
 
Eftersom vi blev uppe till fyra på morgonen med den förbenade uppsatsen, som mot alla odds blev färdig (i viss mån), sov vi länge på denna söndag. Efter en frukost med toast och stekt ägg flyttade vi oss mot stan där vi småarbetade med uppsatsen och fikade innan vi gick på bio med Kev, Amanda och Johnny och såg Joy. Många starka känslor efter det biobesöket och ska försöka plita ner dem i ett inlägg som förhoppningsvis inte bara blir ett utkast som ligger och skräpar i månader tills det slutar vara relevant. Efter bion tog vi oss hemåt och åt pizza framför Netflix och såg Anchorman och Aloha, som förhoppningsvis också kan få någon form av rättvisa i text inom framtiden.
 
En lättsmält söndag ändå, men med mycket tankar om pengar och den kommande flytten i huvudet. Inget som ett samtal till Bee och en stor kopp te på aftonen kunde fixa.
Dagbok | |
Upp