Vecka 30, 2015

Hej världen! Wow, den här veckan har bara susat förbi som en stark, underbar sommarvind. Trots allt regn och tråkväder.
 
Måndag: Vaknade upp på jobbet och slutade sen vid elva. Hade därefter en skön dag i soffan med första säsongen av Weeds och filmen Almost Famous som sällskap. På kvällen kom Elle och Kev hem och vi (se: Kev) lagade till en vegetarisk rätt med massa ost och sparris. Myste sen till 24 hela kvällen, vår sista kväll med huset för oss själva.
 
Tisdag: Har ingen bild från denna dag, men spenderade den med min syster och sushi och sedan Carro och presentletning inne i stan. Mot kvällen kom föräldrarna hem från Rossö så vi alla delade på pizzor och tog det ganska lugnt sen med en stor godispåse från Hemmakväll.
 
Onsdag: Blev upplockad av Olivia och Josefin och åkte till Arboga för glassäventyr på Glass och Berså och en rundtur av ett händelselöst Arboga. Vi tog därför med oss en filt och plocksallad och satte oss på en underbar liten brygga vid Skantzen. Efter ett tag kom Elias och anslöt sig till vårt sällskap och gjorde mig sedan sällskap hem. På kvällen serverades det grillat på altanen innan jag trampade iväg till Kev och sov där.
 
Torsdag: Ännu en ledig dag som spenderades till största del i Örebro. Intervjuade en tjej för rollen som Webbredaktör för Lösnummer och besökte fina lägenheten i några timmar. Blev sedan hämtad i Köping av Carro. Vi plockade upp Kev och Alex och rörde oss mot Västerås där vi spelade spelet Dead of Winter in på midnatt då en viss sambo blev 20 år gammal.
 
Fredag: Kevs 20-årsdag. Jobbade, så klart, mellan 9-19. Men därefter cyklade jag upp till gästhamnen och mötte alla. Kev firades med engångsgrill, kubb och skratt på en filt. När kylan kröp fram på natten rörde alla sig hem. Jag och Kev mös till med filtar och kuddar utomhus och somnade under stjärnhimlen. <3
 
Lördag: Sov länge med min prins och började sen jobbet kl 13 där jag jobbade natt till söndag.
 
Söndag: Slutade vid 13 och åkte hem till familjen. Sen spenderade jag och mor en heldag i soffan framför de sista avsnitten av Orange is the new black. Vid åtta hämtade Carro mig så åkte vi till Västerås för att spendera natten där, för följande skulle vi åka och hämta Bee på Arlanda. Sista bilden är en representation av mig. Vi njöt under kvällen av pizza, Greven av Monte Cristo och Hot Fuzz innan vi somnade sent.
 
Dagbok | |
Upp