Once upon a wednesday

Hej världen! Vad ni ser här är den vanligaste scenen i vår lägenhet: Jag i soffan framför Once upon a time efter en lagom lång arbetsdag och Kev i köket. Hehe. Vi ska nog inte snacka könsroller i det här förhållandet. Vi balanserar det helt perfekt nämligen (#dontstealmychef). 
 
Har en grovt understimluerande vardag. Är väldigt trött när jag kommer hem efter jobb eller föreläsning och jag orkar typ ingenting. Ska inte gnälla, får gosa framför massa serier och äta god, hemlagad mat. Men (!) balkongen är för kall för att mysa på och jag längtar konstant efter kväll så jag får gå och lägga mig. Magen har börjat svälla en del också. Oh well, oh well. Om det är stress så är det en väldigt konstig tid för den att härja. Jag menar, jag har knappt något att göra nu för tiden... Kan det vara så att jag blir stressad av att ha för lite att göra?
 
Nåväl. Maj är nämligen allt annat än lugn. Några trippar till Västerås och en resa till London med kvinnan i mitt liv. Sen där i slutet fyller jag 22. Så jag antar att det är bra att jag vilar upp mig här i min rastlöshet. Och tiden kommer gå fort. På bästa möjliga vis!
Dagbok | |
Upp