Kick-you-in-the-crotch-fantastic

Hej världen! Idag läste jag lite bloggar under min resa mot storstaden och inspirerades något så in i bomben av Clara Henrys blogg. Så kortfattat men så varmt, och vilken humor och intellekt. Märkte också när jag skrev att det alltid blir sammanfattningar och så, vilket är väl charmigt på sitt vis, men bilder och direktrapportering känns som det har mer UMPF! Dessutom blir jag så trött av alla dessa veckosammanfattningarna. Och DESSUTOM kan det kanske bli lite terapeutiskt att reflektera över dagen? Nog om det.
 
Dagen har dock inte varit den intressantaste. Jag menar, måndag, kom igen? Tog tåget klockan 09-ish i morse från Örebro till Stockholm efter en romantisk helg med min fina kille där vi slukade oscarsfilm efter oscarsfilm så nu har vi lyckats se alla nominerade för bästa film.
 
Hade en riktigt seg dag idag på praktiken. Varje gång jag lämnar Kev får jag lite utav en separationsblues. Vill ju inte vara särbo, vill ju komma hem till honom efter slutet av varje dag. Så jag åkte hem efter praktiken med ett visset hjärta. Vad som dock muntrade upp mig var min nya affisch över sängen med allt det fina i livet på sig. Visst är den fin?
 
Väl hemma tog jag ett bad, åt massa pastasallad framför Seinfeld och umgicks sen med min sambo Sofie som jag inte sett sen i torsdags. Nu är klockan snart elva och vi är redan i säng, redo för sömn. Skönt, då går dagarna fort tills jag får se min vackra Kev igen på lördag, bland annat. 
 
Så grymt trött idag. Lite kick you in the crotch, spit on your neck fantastic. Men jag kommer igen imorgon, med full arbetsfokus och ett glatt humör. Då ni, då ni!
Dagbok | |
Upp